Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u
1 KIES EEN REKTYPE
METAAL
HOUT
GROOTVAK
KUNSTSTOF
2 SELECTEER REKOPTIES Bewerken
3 BOUW HET REK
(KLIK OP EEN SEGMENT VOOR AFMETINGEN, NIVEAUS, DRAAGVERMOGEN EN ACHTERWANDEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)
4 KIES EXTRA ACCESSOIRES
Let op: accessoires van uw configuratie zijn inbegrepen. Bekijk accessoires voor uw configuratie
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling

Metalen opbergrekken: dé favoriet uit ons assortiment

Metalen opbergrekken zijn dé (prijs)favoriet van onze klanten. Niet alleen omwille van hun vriendelijke prijs, maar ook omdat ze uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien zijn deze metalen rekken heel gemakkelijk te monteren. Voordat u het weet, is de klus geklaard. Bovendien zijn de uitbreidingsmogelijkheden heel interessant. Bent u op zoek naar meer opslagruimte? Dan kunt u heel eenvoudig extra legplanken bijbestellen. Naast standaardafmetingen, is maatwerk geen enkel probleem.

Opbergrekken van metaal met een draagvermogen tot 500 kg

Metaal is stevig materiaal. Zoveel is zeker. Hierdoor wordt een metalen wandrek vaak gekozen voor de stockage van zwaardere goederen. Een opbergrek van metaal geeft u de garantie dat de stelling solide genoeg is en dat de producten op een veilige manier bewaard kunnen worden. Zo’n metalen rek is steviger in vergelijking met een houten rek. Een metalen opbergrek heeft een draagvermogen tot een gewicht van 450 kg per niveau. Met behulp van de gebruiksvriendelijke configurator kunt u dat draagvermogen zelfs verhogen tot een gewicht van maar liefst 500 kg voor specifieke legplanken.

Ten slotte beantwoordt zo’n zwaar metalen opbergrek ook nog eens aan de strenge ISO-9001:2000 norm. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op kwalitatief hoogstaand materiaal. Wist u trouwens dat u ook extra accessoires kunt bestellen? Personaliseer uw metalen rek gerust met profielen, achterwanden, deurensets, legplanken, ladeblokken of ander toebehoren.

PRIJS OP BASIS VAN KEUZESAantal 0 incl. btw


VERZENDING
Indicatie verzending:

5 configuraties of meer? Offerte.


LIJST VAN PRODUCTEN


Type rekRek opties


Producten


Extra's
Toon volledige lijst Print
HEEFT U EEN VRAAG?

Tel
+32 3 303 78 44
Mail
info@rekkenspecialist.be