Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kleine stellingen of lage stellingkasten

Stellingen hoeven niet altijd torenhoge rekken of grote stellingkasten te zijn. Niet iedereen heeft evenveel spullen. Soms is een kleine opslagruimte al voldoende. En dan is het fijn als u een ruime keuze aan kleine stellingen of lage stellingkasten heeft. Als u zulke stellingen wil kopen, bent u bij de Rekkenspecialist aan het juiste adres.

Opbergsystemen op maat van uw gezin

Net zoals een gezin of onderneming kan uitbreiden, moet de bedrijfs- of privéruimte meegroeien. Als u merkt dat u opslagruimte tekort komt, is het handig dat u uw huidige opbergsystemen kan uitbreiden met extra smalle of lage rekken. Onze vakspecialisten vertellen u met alle plezier welke accessoires u bij uw stellingkasten kan aanschaffen.

Kleine, houten stellingkasten

Houten rekken zijn ideaal om spullen te rangschikken die niet zo zwaar zijn. Houten stellingkasten worden bijvoorbeeld vaak gebruikt in kelders, trapkasten of bijkeukens. Wil u graag zo’n rustieke stelling kopen? Dan heeft u er al een met 4 niveaus voor de idyllische prijs van €54,28. De minimumafmeting is 150 (hoogte) x 100 (breedte) x 30 cm (diepte).

Kleine, metalen rekken

Kleine rekken van metaal zijn nog steviger. Ze kunnen behoorlijk wat kilo’s verdragen en worden door heel wat magazijniers gebruikt voor kleinere opslagruimtes. Voor amper €64,39 heeft u al een metalen rek met 4 niveaus, met volgende afmeting: 200 x 100 x 30 cm (HxBxD). Deze rekken zijn heel gemakkelijk aan te passen.

Kleine rekken op maat

Hoewel het aanbod aan lage magazijnkasten heel uitgebreid is, kan het toch zijn dat u niet meteen vindt wat u zoekt. En dan is het ideaal als u uw kast zelf kan samenstellen, volledig naar uw wensen. Met behulp van onze ultragebruiksvriendelijke configurator wordt dit een fluitje van een cent.

Zo kiest u zelf:

  • Hout of metaal
  • Het aantal schappen
  • De afmetingen

Op die manier wordt uw ruimte thuis of op kantoor optimaal benut.

Kleine stellingen kopen

De Rekkenspecialist heeft voor iedere ruimte de meest geschikte oplossing. Bent u op zoek naar kleine rekken om uw klassement te archiveren, maar kan u niet kiezen? Laat u begeleiden door het professioneel advies van onze experts. Aarzel niet om contact op te nemen om uw magazijninrichting te bespreken. Als u dat wenst, doen we de montage zelf. Dat is weer een zorg minder voor u.

Daarom ...
Metalenrekken
Specialist.be
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 44