Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Legbordstellingen kopen

Legbordstellingen op maat

Opbergen, klasseren of archiveren hoeft niet noodzakelijk een vervelende klus te zijn. Als rekkenspecialist doen we er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Naar gelang van de ruimte die u ter beschikking hebt, hebben we verschillende afmetingen van legbordstellingen in de aanbieding. Wil u niet eindeloos blijven zoeken en kiezen? Configureer dan zelf de legbordstelling die u nodig heeft. Met behulp van de ultragebruiksvriendelijke configurator stelt u in een mum van tijd uw eigen rek samen. En de prijs? Die ziet u meteen verschijnen.

Houten legbordstellingen

Bent u op zoek naar een goedkope legbordstelling? Dan is een houten legbordstelling een budgetvriendelijke oplossing. Deze stelling is vervaardigd uit kwalitatief vurenhout dat heel duurzaam is. Zulke stellingen worden gebruikt voor de opslag van vrij licht materiaal. Hoewel zo’n houten legbordstelling niet duur is, oogt het bijzonder fraai. Door de charmante uitstraling kiezen heel wat klanten voor een houten stelling als magazijnkast. Wil u achteraf graag nog losse legborden bijbestellen? Dan kan dat perfect.

Kunststof legbordstellingen

Legbordstellingen van kunststof worden vaak gebruikt in laboratoria, zwembaden, horecazaken, grootkeukens of ziekenhuizen. Dat komt omdat deze rekken volledig beantwoorden aan de strenge HACCP-eisen. Deze rekken hebben vaak balken. Die kan u voorzien van kunststof afdekplaten, waardoor u onmiddellijk kunststof legbordstellingen krijgt. Wil u zeker zijn dat uw koel- of vriescel door de hygiënische controle raakt? Dan is dit rek een verstandige keuze.

Metalen legbordstellingen

Wil u liever zwaardere producten veilig kunnen opbergen? Dan is een metalen legbordstelling een betere keuze. Dit rek is gemaakt van ijzer, metaal of staal. Soms zijn ze verzinkt of gegalvaniseerd. Een metalen legbordstelling kan behoorlijk wat gewicht verdragen. Naast een compleet rek, kan u ook gemakkelijk losse accessoires bestellen, zoals tussenwanden, achterwanden of aparte legplanken. Legbordstellingen van metaal worden vaak gekozen in de industrie- of productiesector.

Legbordstellingen: voordelen

Legbordstellingen bieden heel wat voordelen:

  • U bent altijd zeker dat uw producten op een veilige manier worden bewaard.
  • Ze zijn gemakkelijk om op te bouwen.
  • U kunt ze volledig op maat laten maken.
  • Het materiaal is vrij licht, waardoor u ze makkelijk kunt verplaatsen.
  • U kunt uw legbordstelling altijd uitbreiden, wanneer u maar wil.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, zorgt ons enthousiast team voor de snelle levering en de uitmuntende service. Heeft u specifieke vragen? Of twijfelt u over uw keuze? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen u met plezier verder.

Daarom ...
Metalenrekken
Specialist.be
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 44