Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Montage

Montage van uw magazijnrek of magazijninrichting

Bij Metalenrekkenspecialist vind u zeker het rek dat u nodig hebt. Maar dat betekent niet dat u ook de tijd hebt om uw bestelde rek zelf te plaatsen en monteren. Daarom bieden we bij de verkoop van rekken ook montage aan. En dat voor zowel zakelijke als particuliere klanten. U configureert uw rek, wij bezorgen én monteren het. Ook kleine magazijnrekken zijn gene probleem.

Montage vanaf 195 euro

We monteren uw rek al vanaf 195 euro. Hoeveel u betaalt? Dat hangt af van uw locatie en de omvang van uw bestelling. Wilt u weten wat het kost om uw magazijnrek te laten monteren door ons montageteam? Neem contact met ons op voor een scherpe offerte op maat.

Ons team van ervaren monteurs

Natuurlijk zijn onze monteurs ervaren in het monteren van rekken. Ze weten precies hoe alle typen rekken in elkaar moeten worden gezet en zorgen ervoor dat u het rek meteen kunt gebruiken als ze daarmee klaar zijn. Kiest u vloer- of wandmontage? Ook dan zorgen ze ervoor dat alles pico bello in orde is.
Als onze monteurs vertrekken, is uw rek 100 procent klaar en blijft er geen verpakkingsmateriaal achter!

Adressen in België en Nederland

We leveren onze rekken op alle adressen in België en Nederland, en datzelfde geldt voor montage. Onze monteurs komen naar u toe als u op een Belgisch of Nederlands adres bent gevestigd. Voor alle landen daarbuiten raden we u aan om een lokale rekkenleverancier te zoeken voor de levering en montage van uw rekken.

Het begint met uw configuratie

Voor we u kunnen helpen met de montage van rekken, zult u eerst het rek van uw keuze moeten configureren. Stel uw rek samen en neem vervolgens contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende en competitieve offerte voor de montage van uw rek.

Daarom ...
Metalenrekken
Specialist.be
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 44