Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Easyrek: ons eigen label houten legbordstelling

Omdat we de rekken van Easyrek (of Eurorek) zelf produceren, zijn ze bijzonder betaalbaar en snel leverbaar. De onderdelen van de Easyrek-rekken zijn gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout en staan garant voor jarenlang gebruiksgemak. Met deze houten rekken breidt u uw magazijn of opslagruimte eindeloos uit. Easyrek staat voor betaalbare houten rekken van topkwaliteit!

Scherp geprijsd en lange levensduur

Het vurenhout dat we gebruiken voor de houten Easyrek-magazijnrekken komt uit Oost-Europa. Het is van goede kwaliteit en toch betaalbaar. Het hout wordt verwerkt tot duurzame staanders, legplanken en andere onderdelen. Omdat Easyrek of Eurorek ons eigen label is, bieden we het aan voor bijzonder scherpe prijzen.

Stel zelf uw houten Easyrek samen

Rekkenspecialist biedt u ultieme flexibiliteit bij de samenstelling van uw houten rek. Easyrek of Eurorek is een systeem dat u altijd kunt uitbreiden. U bestelt nooit te veel, maar precies wat u nodig hebt. U stelt uw Easyrek-rek online samen op basis van uw ruimte en behoefte, en ziet direct wat dat kost. Configureer uw Easyrek online en bestel het vandaag nog!

Grote flexibiliteit door unieke constructie

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen eenvoudig te monteren of te demonteren. Gaten zijn om de 10 cm geboord, u kunt de legborden dus op elke gewenste hoogte plaatsen. Uw beschikbare ruimte wordt door de veelzijdigheid van het systeem optimaal gebruikt. Het systeem is bijzonder geschikt voor archieven, opslagfaciliteiten en uw magazijn. Doordat de systemen uit losse onderdelen bestaan, kan uw inrichting meegroeien met de groei van uw bedrijf of instelling. De mogelijkheden zijn legio!

Easyrek: verschillende afmetingen

Easyrek-elementen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo maakt u altijd een houten rek dat bij uw situatie past. U hebt de keuze uit de volgende elementen:

  • staanders: in de hoogte 150 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm, 270 cm en 300 cm – in de diepte 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm
  • legborden: 18 mm dik en standaard 87, 97 en 117 cm breed

Snel uw Easyrek in huis!

Rekkenspecialist heeft het grootste onlineaanbod van rekken. Daar horen vanzelfsprekend alle elementen en accessoires van Easyrek bij. Omdat Easyrek ons eigen label is, hebben we deze houten rekken altijd op voorraad. Welke afmetingen u ook kiest, we bezorgen uw Easyreck snel.

Daarom ...
Metalenrekken
Specialist.be
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 44